Politika privatnosti

ExYuRadio Stanice je posvećen zaštiti ličnih podataka svih posetilaca web sajta www.exyuradio.rs .Na našem sajtu nije omogućeno registrovanje korisnika, jer smo procenili da za istim nema nikakve potrebe. Lične podatke posetilaca sajta ne prikupljamo i ne obrađujemo.

ExYuRadio, kao i svi ostali web sajtovi, koristi „kolačiće“ (cookies) radi boljeg korisničkog iskustva, personalizacije sadržaja i oglasa, kao i praćenje posećenosti. ”Kolačić” je mala tekstualna datoteka koja sadrži podatke koji se pohranjuju na vaš računar ili mobilni uređaj. ExYuRadio koristi uobičajene „kolačiće“ potrebne za normalno funkcionisanje sajta, ExYuRadio ni na koji način ne zloupotrebljava ”kolačiće”. Omogućavanje ”kolačića” nije strogo neophodno za rad na sajtu, ali će vam pružiti bolje iskustvo prilikom boravka na sajtu. Više informacija o tome kako funkcionišu kolačići možete pronaći na www.allaboutcookies.org. Možete da obrišete ili blokirate ”kolačiće”, ali ako to uradite, neke funkcije ove stranice možda neće funkcionisati kako treba. Ukoliko želite ukloniti “kolačiće” koji su već na vašem uređaju, istovremeno pritisnite CTRL, SHIFT i DELETE.

ExYuRadio takođe koristi ”kolačiće treće strane”, oglasne mreže Google Adsense, zatim servisa za praćenje statistike posjećenosti web sajtova Google Analytics, sa kojima je naš web sajt na neki način integrisan, radi boljeg korisničkog iskustva i funkcinalnosti. Pomoću oglašavačkih “kolačića” Google i njegovi partneri poslužuju oglase našim korisnicima na temelju njihovih poseta našoj web-lokaciji. Ukoliko želite da isključite upotrebu “kolačića” za prilagođeno oglašavanje nekih dobavljača trećih strana, to možete uraditi na stranici www.aboutads.info